Дејан Силјановски

  • Име: Дејан Силјановски
  • Поранешни клубови: ФК Љуботен, ФК Тетекс, ФК Македонија Ѓ. П., ФК Локомотива
  • Број: 1
  • Позиција: Голман
  • Висина: 190
  • Тежина: 80
Share: