Филип Ѓеоргиев

  • Име: Филип Ѓеоргиев
  • Поранешни клубови: ФК Осогово, ФК Уњани, ФК Металург
  • Број: 17
  • Позиција: Средина
  • Висина: 175
  • Тежина: 68
Share: