Горан Здравков

  • Име: Горан Здравков
  • Поранешни клубови: ФК Брегалница, ФК Силекс, ФК Беласица, ФК Плачковица, ФК Куманово, Фк Работнички
  • Број: 8
  • Позиција: Напад
  • Висина: 185
  • Тежина: 84
Share: