Митар Соколовски

  • Име: Митар Соколовски
  • Поранешни клубови: ФК Филип Втори - Виница, Осогово, Кристијантад - Шведска
  • Број: 23
  • Позиција: Средина, Напад
  • Висина: 179
  • Тежина: 70
Share: