Никола Божинов

  • Име: Никола Божинов
  • Поранешни клубови: ФК Академија Пандев, ФК Турново, ФК Беласица
  • Број: 19
  • Позиција: Средина
  • Висина: 176
  • Тежина: 66
Share: