Никола Ѕурѕу

  • Име: Никола Ѕурѕу
  • Поранешни клубови: ФК Вардар, ФК Работнички, ФК Скопје
  • Број: 11
  • Позиција: Средина
  • Висина: 175
  • Тежина: 67
Share: