Зоран Златковски

  • Име: Зоран Златковски
  • Поранешни клубови: ФК Пирин, ФК Славија, ФК Локомотив Пловдив, ФК Лудогорец, ФК Панахаики, ФК Ламиа, ФК Кавала, ФК Малаван, ФК Брегалница, ФК Академија Пандев
  • Број: 7
  • Позиција: Напад
  • Висина: 185
  • Тежина: 82
Share: